Thursday, September 18, 2008

Nα και η Καλαμαριά- Eδώ βρίσκεται το σπίτι μου




5 comments:

lakis said...

Όμορφες εικόνες. Ειδικά η δεύτερη που είναι ονειρική.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ said...

Καλημέρα Λάκη!Είναι όμορφη περιοχή η Καλαμαριά αν και την έχω ψιλοβαρεθεί μια και μένω εδώ πάνω από είκοσι χρόνια. Αλλά και μακριά απ΄ τη θάλασσα δύσκολα αντέχω.Η θάλασσα σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας χωρίς την οπόία είναι αδύνατο να ζήσω.

Άσπρο στο Μαύρο said...

Καλησπέρα, φιλόξενη κόρη του Δία.
Είναι όμορφη η ζωή κοντά στη θάλασσα, μη την βαριέσαι, σου δίνει τη δυνατότητα να κουρσεύεις από ελευθερία μέχρι συναισθήματα.
Καλή δύναμη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ said...

Τι κάνεις Δημήτρη μου; Βγήκαν τα καινούργια σου βιβλία;Εγώ βρίσκομαι κάπου στα 1600 στο Αρχιπέλαγος μαζί με τα πειρατικά πληρώματα .Μόλις χτυπήσαμε την Ικαρία και πάμε για τη Μήλο.Κουρσέψαμε ένα μαλτέζικο εμπορικό έξω από τις Στροφάδες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ said...

Λοιπον Δημήτρη , όπου και να ψάξω πέφτω πάνω σου .Σε βρήκα μια στην Αλεξάνδρεια, μετά στον κατάλογο των μανιατών που μετανάστευσαν απ΄ το Οίτυλο στην Κορσική,το 1675 βρήκα έναν Βαρβαρήγο .Σε βρήκα σ΄έναν κατάλογο πειρατών του Αιγαίου και τώρα τελευταία σε ξαναβρήκα στη Βενετία.Ο Κατσώνης είχε μεταφέρει την οικογένειά του στα Κύθηρα που ήταν υπό βενετσιάνικη κατοχΉ. Στο δρόμο κούρσεψε απ΄έναν καραβοκύρη της Σύρου 600 πιάστρα και από τον βενετό υπήκοο Γιώργο Βαρβαρήγο 1461 πιάστρα .Αυτά συμβαίνουν στο σωτήριο έτος 1789. Τι να πούμε τώρα εμείς το 2008.