Thursday, April 1, 2010

Share it

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 στο «Σπίτι του Μανιάτη» (Πραξιτέλους 215 στον Πειραιά), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση των Απανταχού Μανιατών ‘’Η ΜΑΝΗ’’.
Παρουσιάστηκε το βιβλίο της εξαίρετης συγγραφέα κ. Κατερίνας Καριζώνη «Ο Μονόφθαλμος και άλλες πειρατικές ιστορίες», το οποίο προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παρασκευάς Χονδροκούκης και μίλησαν οι: Γιώργος Δημακόγιαννης συγγραφέας – εκδότης, Βίκυ Παπαπροδρόμου φιλόλογος-μεταφράστρια και Σπύρος Δόικας συγγραφέας-μεταφραστής.
Αναφέροντας την μεγάλη συγγραφική της Δράση με πολλά και διαφορετικά θέματα και την θετική ανταπόκριση που έχει το κοινό στα βιβλία της.
Η Κατερίνα Καριζώνη είναι άνθρωπος νέος με οράματα και μας κάνει πολύ ωραία κοινωνούς των δικών της αξιών και ιδεών.
Μίλησε επίσης ο σύγχρονος «Παυσανίας» κ. Δημήτρης Κουφάλης, βιομήχανος – συγγραφέας, για το μεγάλο συγγραφικό του έργο, στο οποίο γίνονται πολλές συγκρίσεις της Ελλάδας με Άλλα κράτη.
Η Εμπειρία του είναι πράγματι μεγάλη, καθώς έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει καταγράψει με λεπτομέρεια το κάθε τι.
Στο τέλος έγινε απονομή τιμητικής διάκρισης στον Μανιάτη Εύζωνα κ. Ιωάννη Ανδρεάκο, που προτίμησε να φυλάξει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με κίνδυνο της ζωής του, από το να φύγει για να μην τραυματιστεί από τρομοκρατική ενέργεια.
Συγχαρητήρια στην Ένωση Μανιατών και κυρίως στον Πρόεδρό της κ. Παρασκευά Χονδροκούκη για τις πολύ ωραίες εκδηλώσεις της και την μεγάλη δραστηριότητα που παρουσιάζει.
Παρόντες στην Εκδήλωση, εκτός των άλλων και, ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, ο Γιατρός κ. Αντωνάκος, οι Δημοσιογράφοι και Εκδότες κ.κ. Μαρία Τσέγκα και Γιάννης Λαζαράκος, ο Πρόεδρος των Φίλων Μουσείου Μιχ Κάσση κ. Νίκος Ανδρεάκος, ο Τραπεζικός κ. Γιάννης Ανδρεάκος, ο Δικηγόρος κ. Μιχάλης Μαντούβαλος, ο πρώην Γενικός Δ/ντής της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Ηθοποιός κ. Αντώνης Ξεπαπαδάκος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ κ. Τάκης Μάλαγας και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Γιώτα Κανατσέλη

2 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια. Άντε και Best seller...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ said...

Σ΄ευχαριστώ πολύ Δήμο και καλό Πάσχα.